Corp subțire, Pix metalic cu mecanism, corp subtire negru, accesorii cromate - FORPUS Paris

Corp Subțire Active

pierderea în greutate haitienă

Etichete: bluze de vânzare, bluza pantaloni, saree bluza, Ieftine bluze de vânzare, De înaltă Calitate, bluza, pantaloni, China saree bluza Furnizori. Măsura de eroare în termen de cm este normal 2.

este cafeaua un arzător de grăsime

Aceasta este dimensiunea Asia, este de obicei mai mici decât în Europa de dimensiune, vă rugăm să verificați de mai sus detaliate de măsurare a alege dimensiunea corectă înainte de a comanda. Ca de computere diferite afișa o culoare diferită, culoarea elementul real poate varia ușor de la imagini.

cura de slabit cu ghimbir si lamaie

Transport: Elementele vor fi livrate în termen de zile lucrătoare după ce am primit plata dvs. Retur si schimb: Toate articolele vor fi verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere. Vom încerca noastre cele corp subțire bune pentru a satisface toți clienții noștri.

emoțiile de pierdere în greutate

Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul la noi sub starea inițială în termen de 7 zile de la primirea de o restituire sau de schimb. Va vom returna pentru tine de la primirea produselor returnate. Cumpărătorul va achita costul de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul: Vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele, atunci când ești mulțumit de produs și Serviciul nostru. Greutate Pachet.

pierderea buricului grăsime în 2 săptămâni

Asevedeași