Dana slăbită

Cum am slabit vara aceasta! – Dana Savuica

dana slăbită

Cum am slabit vara aceasta! You are here: Beauty Cum am slabit vara aceasta! Aflati beneficiile ceaiului pentru slabit Vero Slim.

dana slăbită

Intr-o luna de zile am slabit constant dupa ce am introdus in rutina zilnica ceaiul Vero Slim care este un produs romanesc. Ca principale beneficii ceaiurile ajuta la : -înhibarea poftelor de mâncare -eliminarea excesului de apă și a toxinelor din organism -reglearea dana slăbită ficatului și ale bilei, -regleaza digestia si tranzitul intestinal — nu deshidrateaza, vin cu un plus de minerale care înlocuiesc ceea ce noi eliminam.

Gustul și efectele se mențin și după ce ceaiul se răcește asa ca poate fi consumat și ca o băutura pe durata zilei.

dana slăbită

Intrati pe www. Sticla borosilicată cu infuzor Veroslim : — are rolul de a păstra băutura proaspătă, sănătoasă și gustoasa pe parcursul zilei — ajuta la prepararea rapida a ceaiului, in sensul ca se pune 1 lingura de planta în infuzor, se toarnă direct apă fierbinte sticla rezista la temperaturi ridicate -astfel poți administra ceaiul preferat din orice loc: masina, avion, parc, sala, școală, birou, etc -doza zilnica recomandata dana slăbită sticle pana la ora 19 nu mai târziu ptr ca ceaiurile dau și energie.

dana slăbită

Pentru mine, ceaiul Vero Slim inseamna un stil de viata sanatos prin care arat frumos!

Asevedeași