Slăbiți fesele, Doamna prima

Pagina principala Cum să pierzi dimensiunea feselor: soluții pentru a pierde în greutate pe fese În zonele corpului care privesc femeile, fesele sunt plasate într-o poziție foarte bună.

Femeile, care caută mereu silueta perfectă, sunt foarte interesate de cele mai bune metode de slăbire pentru a pierde fesele. Dacă pierderea feselor slăbiți fesele o problemă pe tot parcursul anului pentru femei, este clar că chiar acum, pe măsură ce se apropie vara, femeile caută și mai mult sfaturi bune pentru a slăbi. Purtarea unui costum de baie se apropie și din păcate doamnelor, nu există soluții miraculoase, dacă doriți să pierdeți fesele va trebui să le mutați!

De exemplu, este mai ușor să pierzi grăsimea abdominală pur și simplu urmând o dietă fără a face mișcare, ceea ce nu este adevărat pentru fese.

slăbiți fesele pierde greutatea sigură și rapidă

Dacă doriți să vă slăbiți fesele, va trebui să jucați sport Doamnelor, dar nu intrați în panică, nu trebuie să deveniți un sportiv de top, urmați sfaturile slăbiți fesele Prin urmare, acest articol va fi descompus după cum urmează: în primul rând, vă vom oferi câteva noțiuni de anatomie pentru a înțelege mai bine mușchii feselor, apoi vă vom oferi câteva sfaturi dietetice și, în cele din urmă, vă vom oferi o listă a cele mai populare sporturi.

Mai potrivit pentru pierderea feselor. Sfaturi pentru slăbirea feselor Pierde fesele cunoscându-ți anatomia În primul rând, să începem prin identificarea și localizarea diferiților mușchi ai feselor. Dacă sunteți bine făcuți ca toți ceilalți, ei trebuie să fie compuși din 3 mușchi: Primul dintre acești mușchi este gluteus minimus.

Este cel mai adânc dintre cei 3 mușchi gluteali și acesta este cel care dă un contur rotund șoldurilor. Al doilea se numește gluteus medius și se află pe partea pelvisului. Acest mușchi vă permite să vă ridicați și să vă slăbiți fesele șoldurile. Acest mușchi este foarte important din punct de vedere estetic, deoarece vă permite să dați mai multă curbă feselor.

slăbiți fesele pierde greutatea cu bts

Al treilea și ultimul mușchi se numește gluteus maximus. Acesta este cel t25 pierderea de grăsime corporală mare dintre cele trei și se află în partea din spate a bazinului.

Slăbește fesele șoldurilor Exercitii de slabit acasa! Exercitii pentru fese, pentru burta si solduri - doar 5 minute! Mai avem nevoie si de eliminarea cauzelor care au predispus la surplusul de kilograme, sa facem miscare, sa ne creem un stil de viata sanatos.

După curba dată feselor de către gluteus medius, le permite să se umfle. Pierderea feselor prin schimbarea ușoară a obiceiurilor tale alimentare În primul rând, să fim clari de slăbiți fesele început, nu există o dietă unică pentru pierderea fundului. Cel mai important lucru pentru pierderea volumului fesier este exercițiul. În acest paragraf, vă vom oferi doar câteva sfaturi dietetice de bază care vor însoți și completa acțiunea exercițiilor dvs.

Regulile de bază pe care vi le putem transmite cu privire la conținutul farfuriei dvs. De asemenea, va trebui să mănânci mai puține grăsimi, să uiți de paste, pâine, băuturi răcoritoare, prăjituri După cum puteți vedea, acestea sunt reguli simple care pot fi aplicate oricărei diete, nu slăbiți fesele o metodă unică pentru pierderea feselor. Exercițiile fizice sunt esențiale pentru a pierde volumul fesier Ne apropiem acum de cea mai slăbiți fesele fază a acestui articol pentru fese de slăbit: exerciții sportive.

slăbiți fesele dieta de slabit simpla

Va fi nevoie de răbdare și vă va practica exercițiile în slăbiți fesele regulat pentru a vă pierde fesele. Nu veți vedea rezultatele imediat, dar trebuie să perseverați și să nu vă descurajați. Înainte de a vă oferi exerciții specifice pentru a slăbi rapid pe fese, să vorbim puțin despre cele mai potrivite sporturi. Unii sunt mai capabili să lucreze mușchii fesieri, de exemplu cu bicicleta și înotul. Alegeți aceste două sporturi dacă doriți să vă slăbiți fundul și dacă nu vă plac ambele, atunci vă vom oferi alte exerciții de făcut.

Exerciții sportive pentru a pierde volumul fesier Exercițiul nr.

Exerciții sportive pentru a pierde volumul fesier

Pentru a vă face o idee, șoldurile ar trebui să fie la aproximativ doi centimetri de podea. Apoi, lipiți-vă picioarele împreună și contractați-vă fesele.

Rămâneți în această poziție timp de zece secunde. Repetați slăbiți fesele mișcare cu o rată de 5 seturi de Exercițiul nr. Urcă pe patru picioare pe podea, sprijinindu-se pe un genunchi.

Cum să slăbești fesele - Sfaturi sigure pentru fese rotunjite

Al doilea picior ar trebui să fie drept în linie cu corpul. Ține-ți spatele drept.

Apoi, aduceți genunchiul piciorului extins spre piept până când îl atingeți, amintindu-vă să inhalați. Pe măsură ce expiri, adu piciorul înapoi în poziția inițială. Efectuați acest exercițiu cu 5 seturi de 10 pe fiecare picior. Exercițiul 3 genuflexiuni : A face genuflexiuni este considerat cel mai bun exercițiu pentru tonifierea picioarelor și a feselor.

Cum să pierzi volumul feselor ▷ fesele subțiri

Le puteți face folosind o bară, o pereche de gantere sau folosind greutatea corpului ca rezistență. Începeți prin a sta cu picioarele depărtate la nivelul umerilor.

slăbiți fesele fâie de ardere a grăsimilor b12

Înclinați ambele picioare în același timp și coborâți fundul pe podea, fără a le atinge. Țineți această poziție o secundă, apoi împingeți ambele picioare înapoi în poziția inițială. Pe jumătate ghemuit. Stați cu picioarele la lățimea umerilor, cu spatele drept și cu fesele ușor depărtate.

Exerciţii pentru coapse şi şolduri – Uită tot ce ştiai, pune asta în aplicare!

Lăsați pieptul în poziție verticală, abdomenul ferm și priviți drept înainte. Îndoiți picioarele la un unghi de 90 de grade. Efectuați trei seturi de 15 repetări. Folosind mușchii feselor și coapselor, ridicați ambele picioare în același timp până când acestea sunt la aceeași înălțime cu șoldurile.

În această poziție, ridicați un picior peste celălalt și începeți să alternați piciorul superior într-o mișcare similară cu lovitura pe care o dați atunci când înotați.

Faceți 3 repetări a câte 2 mișcări. Dacă aveți slăbiți fesele cu echilibrul, vă puteți agăța de perete sau de slăbiți fesele scaun. Rollerblading este unul dintre cele mai complete exerciții pentru picioare, slăbiți fesele și talie.

Cum să slăbiți fesele LadyFirst

Patinajul vă ajută, de asemenea, să vă îmbunătățiți sănătatea cardiovasculară și să uitați de stres. Dacă modificările pierderii volumului slăbiți fesele se produc lent, nu disperați. Efectele asupra organismului sunt treptate și dacă practicați aceste exerciții pentru a reduce grăsimea din fese și pentru a vă îmbogăți dieta cu fibre, veți ajunge acolo.

Aici ai toate cheile pentru a avea un fund frumos vara asta pe plajă, nu mai ai scuze! Dacă trebuie să accelerați pierderea în greutate într-un mod mai general, puteți apela și la un arzător de grăsimi pe lângă exercițiile menționate mai sus și, desigur, la o dietă mai bună. Pentru persoanele care doresc să slăbească câteva kilograme în doar câteva zile, puteți alege și dieta Thonon.

Asevedeași